طراحی وب سایت

طراحی سایت، سئو، طراحی فروشگاه اینترنتی

۷ مطلب در مرداد ۱۳۹۸ ثبت شده است

انواع روش های طراحی سایت نوپرداز

چنانچه به فکر طراحی سایت هستید به این فکر کرده اید که انواع روش های طراحی سایت چه هستند !؟ انواع روش های طراحی سایت از یک بعد به دو بخش طراحی سایت استاتیک و طراحی سایت داینامیک تقسیم می شود.


در طراحی استاتیک بعد از طراحی امکان اعمال تغییرات توسط مدیر وجود ندارد و تمامی تغییرات و تغییر امکانات وابسته به شرکت طراحی سایت می باشد. اما در طراحی سایت داینامیک، بعد از انجام طراحی سایت امکان تغییرات و ... توسط خود مدیر سایت قابل انجام است.


امروزه بهترین شرکت های طراحی سایت با طراحی سایت حرفه ای سراغ طراحی استاتیک نمی روند چرا که یک سایت استاتیک یک وب سایت حرفه ای نیست، مگر آنکه این طراحی استاتیک برای سایت هایی باشد که با مرور زمان نیاز به تغییرات ندارند.



انواع روش های طراحی سایت حرفه ای توسط نوپرداز


شرکت طراحی سایت حرفه ای نوپرداز با تیم متخصص خود دارای سوابق بسیار مفید و درخشان در زمینه طراحی سایت و طراحی اپلیکیشن موبایل می باشد که همچنین این شرکت دارای محصولات پرکاربرد نظیر موارد زیر می باشد :


انواع روش های طراحی سایت می تواند به این گونه نیز تقسیم شود :


طراحی سایت با زبان های برنامه نوسی و انجام کد نویسی برای طراحی سایت و طراحی سایت به صورت واکنش گرا و ریسپانسیو و یا استفاده از سیسم های مدیریت محتوای آماده نظیر جوملا و وردپرس .

در این قسمت میتوانیم انواع طراحی سایت توسط نوپرداز را نیز درج می کنیم :
طراحی سایت شرکتی
طراحی سایت آموزش گاه ها
طراحی سایت آژانس های مسافرتی
طراحی سایت خبری
طراحی سایت هتل
طراحی سایت پزشکی
طراحی سایت املاک
طراحی سایت فروشگاه اینترنتی
و ...

جهت مشاهده نمونه کارهای نوپرداز در زمینه انواع طراحی سایت وارد لینک زیر شوید :
نمونه کارهای طراحی سایت حرفه ای نوپرداز

منبع :  نوپرداز

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
حمید آزاد

آموزش ساخت اپلیکیشن موبایل بدون کدنویسی

آموزش طراحی موبایل امروزه بسیار پرکاربرد است چرا که با پیشرفت تکنولوژی و در دسترس بودن امکانات تمامی خدمات نیز باید بروز و پیشرفته باشند.
امروزه بیشتر افراد برای رفع نیازهای خدماتی و خرید و .. از طریق موبایل و اپلیکیشن موبایل به انجام فعالیت و نیازهاشون می پردازند.
بیشتر کسب و کارها بدین منظور ملزم به داشتن اپلیکشن موبایل هستند تا بتوانند کاربران و مشتری های بیشتری را جذب کنند.

به منظور طراحی اپلیکیشن موبایل بهتر است با شرکت های طراحی اپلیکیشن موبایل مشاوره ای داشته باشید تا این شرکت ها به شما یک طراحی اپلیکیشن حرفه ای را ارائه دهند، اما چنانچه تمایل دارید خودتان این طراحی را انجام دهید و یا بودجه ای برای این کار ندارید و می خواهید طراحی اپلیکیشن رایگان داشته باشید، ما در این مقاله به شما آموزش طراحی اپلیکیشن موبایل به صورت رایگان را می دهیم.



سایت های ارائه برنامه هایی جهت طراحی اپلیکیشن موبایل بدون برنامه نویسی


این سایت ها و برنامه ها به شما این امکان را می دهند که بدون برنامه نویسی طراحی اپلیکیشن موبایل انجام دهید:


Infinite Monkeys
Buzztouch
Appsbar
Runrev Livecode
Telerik Icenium
AppMakr

شما هر کدام از این برنامه ها و سایت ها را می توانید مورد بررسی قرار دهید و اون برنامه ای را که برای شما قابل فهم و راحت تر است را انتخاب کنید

ما در این مقاله کار با سایت AppMaker را به منظور طراحی اپلیکیشن موبایل بدون نیاز به برنامه نویسی به شما آموزش می دهیم پس جهت شروع به کار به آدرس سایت http://www.appmakr.com بروید.


سپس عضو سایت شوید و لاگین کنید.


بعد از این که لاگین کردین و وارد فضای کاربری خود شدید در منو ها گزینه Create a New App را کلیک کنید.


این برنامه می تواند برای آیفون ، اندروید و ویندوز طراحی اپلیکیشن انجام دهد پس شما هرکدام را که م خواهید در این مرحله انتخاب نمایید.


صفحه ای برای شما باز می شود که شما می بایست در این قسمت آدرس سایت خودتون را وارد کنید و بر Create App کلیک کنید.


مراحل به صورت خودکار و اتوماتیک پیش می رود و در نهایت شما به صفحه شخص سازی می رسید که می توانید نام اپلیکیشن خودتان را به همراه عکس و آیکن انتخاب کنید.


در این صفحه شخصی سازی قسمت های بیشتری نیز وجود دارد که به شما توضیح می دهیم :
Tabs این گزینه به منظور اضافه کردن منو به کار می رود
Customize در این بخش می توانید رنگ متن ها و هدر را اضافه و انتخاب کنید.
App Info این بخش به منظور ورود اطلاعات به کار می رود مثل توضیحات، قیمت و ...
Monterize این بخش به منظور داشتن امکانات بیشتر استفاده می شود.


Publish بعد از اتمام کار وارد این تب بشوید و بعد از کلیک بر روی Build App وارد صفحه نهایی کار شده و install app manually و Download app کار تمام است و اپلیکیشن خود را دانلود می کنید.

امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد و بتوانید اپلیکیشن موبایل موردنظر خود را بدون نیاز به برنامه نویسی طراحی کنید.


چنانچه تمایل به طراحی سایت حرفه ای و داشتن یک اپلیکیشن موبایل حرفه ای داشتید می توانید از طریق لینک طراحی اپلیکیشن موبایل نوپرداز اطلاعات بیشتری کسب کنید و با نوپرداز ارتباط برقرار نمایید.

منبع : نوپرداز

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
حمید آزاد

رزرو آنلاین بلیط اتبوس

با استفاده از سایت رزرو آنلاین بلیط اتوبوس می توان به راحتی بدون حضور در شرکت های مسافربری بلیط خرید. این سایت توسط شرکت طراحی سایت نوپرداز به بهره برداری رسیده است که یکی از نمونه کارهای حرفه ای این تیم می باشد.

طراحی سایت رزرو آنلاین بلیط اتوبوس به گونه ای هست که شما با استفاده از رابط کاربری فوق العاده آسان می توانید مبدا و مقصد خود را مشخص کنید و سپس انتخاب کنید که تمایل دارید از کدام شرکت مسافربریی بلیط تهیه کنید.

در این نرم افزار فروش آنلاین بلیط اتوبوس می توانید قیمت های شرکت های اتوبوس رانی را باهم مقایسه کنید.

در این سایت طراحی شده شما می توانید نوع و مدل اتوبوس را نیز ببینید و جای خود را در اتوبوس تعیین کنید.یعنی بگویید می خواهید کدام صندلی ها را رزرو کنید.

این سایت فروش آنلاین بلیط امکانات پرکاربردی دارد که می توانید جهت اطلاعات بیشتر وارد لینک امکانات طراحی سایت رزرو آنلاین بلیط اتوبوس شوید.

با تشکر از حسن انتخاب شما

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
حمید آزاد

آموزش ورود به دایرکت ادمین – لاگین به DirectAdmin

آموزش ورود به دایرکت ادمین - لاگین به DirectAdmin

در صورتی که هاستی که برای میزبانی وبسایتتان انتخاب کرده اید، لینوکس بوده و از دایرکت ادمین استفاده میکند ولی هنوز نمیدانید که به چه شکل میتوانید به کنترل پنل هاستتان دسترسی داشته باشید، این آموزش مخصوص شما نوشته شده است. در این آموزش کوتاه، با هم یاد میگیریم که چگونه وارد کنترل پنل دایرکت ادمین شده و مدیریت هاست را به دست بگیریم.

ورود به دایرکت ادمین بر روی پورت 2222 صورت میپذیرد. بنابراین در صورتی که مایل باشید با IP سرور وارد پنل مدیریت DirectAdmin شوید میتوانید از آدرس زیر استفاده کنید :

http://xx.xx.xx.xx:2222
http://xx.xx.xx.xx/config

توجه داشته باشید که در آدرس فوق باید عبارت xx.xx.xx.xx را با آی پی سرور خود جایگزین نمایید. اطلاعات آی پی احتمالا بعد از سفارش سرویس برای شما ایمیل شده است. بنابراین میتوانید این اطلاعات را در ایمیلی که دریافت کرده اید مشاهده نمایید.

به عنوان یک روش دیگر میتوانید از طریق دامنه ی خود وارد دایرکت ادمین شوید. برای این کار ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که DNS های هاست شما به درستی و به صورت کامل بر روی دامنه شما ست شده باشند. در این حالت میتوانید با استفاده از آدرس های زیر به صفحه ورود به دایرکت ادمین دسترسی پیدا کنید :

http://domain.com:2222
http://domain.com/config

توجه داشته باشید که در صورت فعال بودن SSL روی آی پی اصلی هاست یا روی دامنه، میتوانید از طریق https نیز به آدرس های فوق دسترسی داشته باشید. همچنین در آدرس بالا میبایست domain.com را با آدرس دامنه ی خود جایگزین نمایید.

بعد از اینکه با استفاده از یکی از ادرس های فوق وارد صفحه ی لاگین DirectAdmin شوید، با فرمی مشابه تصویر زیر روبرو خواهید شد که از شما درخواست میکند نام کاربری و رمز عبور خود را جهت دسترسی به کنترل پنل هاست خود وارد نمایید :

صفحه ورود به دایرکت ادمین

در اینجا کافی است اطلاعات خود را جهت ورود به هاست وارد نمایید تا به پنل مدیریت دسترسی پیدا کنید. حتما توجه داشته باشید که در صورتی که اطلاعات را چندین بار به اشتباه وارد کنید، دسترسی شما تا 24 ساعت به سایت قطع خواهد شد. بنابراین در ورود اطلاعات توجه ویژه ای به خرج دهید تا دچار مشکل نشوید.

جهت مشاوره رایگان در زمینه طراحی سایت می توانید به سایت شرکت طراحی سایت نوپرداز مراجعه کنید و با دیدن نمونه کارهای حرفه ای طراحی سایت یک سایت حرفه ای به همراه پشتیبانی داشته باشید.

منبع : وندا هاست

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
حمید آزاد

نحوه اتصال ساب دامین به هاست دیگر


اتصال ساب دامین به یه هاست دیگر، چه کاربردی دارد ؟

تصور کنین که صاحب یه سایت شرکتی یا فروشگاهی هستین و مثلا برای راه اندازی سایت اصلیتون یه هاست اشتراکی خریداری کردین و یه سایت فروشگاهی با سیستم مدیریت محتوای پرستاشاپ روی اون هاست راه اندازی کردین و حالا تصمیم دارین که برای برند سازی بهتر، بخش مجله خبری یا وبلاگ، سایتتون رو هم با سیستم مدیریت محتوا هایی مثل وردپرس راه اندازی کنید، اما ممکنه هاست وب سایت اصلی شما فقط برای میزبانی یه سایت فروشگاهی مثل پرستاشاپ مناسب باشه و وردپرس نتونه روی اون هاست بهترین عملکرد رو داشته باشه، کاری که خیلی از سایت ها و برند های بزرگ انجام میدن اینه که داخل هاست سایت اصلیشون یه ساب دامین راه اندازی میکنن و بعدش یه هاست وردپرس خریداری میکنن که مخصوص میزبانی از وردپرس باشه، و اون ساب دامین وب سایتشون رو به هاست وردپرس که از یه سرور دیگه هستش متصل میکنن، بعد از اون قادر هستن سایت وردپرسیشون رو بدون هیچ محدودیتی و بدون این که لازم باشه هاست سایته اصلیشون شلوغ و غیر قابل کنترل بشه به بهترین شکل ممکن توسعه بدن و بدون این که نیاز به خرید و استفاده از چند دامنه با نام های متفاوت باشه، زیردامنه ها یا همون ساب دامین های وب سایتشون رو به هاست های متفاوت دیگه ای متصل کنن.

شاید این مقاله برای شما مفید باشد:

آموزش کامل انتقال هاست سایت وردپرسی به هاست دیگر

اما قبل از شروع، روال این آموزش رو یه کمی براتون توضیح میدیم.

ما یه هاست سی پنل داریم با دامنه nopardazco.com که این برای یه سایت جوملایی هستش و حالا تصمیم داریم یه ساب دامین داخل این هاست ایجاد کنیم تحت عنوان mag.nopardazco.com که این قراره قسمت مجله خبری وب سایتمون باشه و میخوایم ساب دامین mag رو به یه هاست دیگه که کنترل پنلش دایرکت ادمین هستش، متصل کنیم و روی این ساب دامین یه سایت با سیستم مدیریت محتوای وردپرس راه اندازی کنیم.

قبل از شروع مراحل، یه نکته بسیار مهم وجود داره که تو اتصال ساب دامین به یه هاست دیگه حتما باید اون رو رعایتش کنیم و اون اینه که، اگه نام دامنه متصل به هاست اصلی ما، nopardazco.com باشه و بخوایم یه هاست دیگه خریداری کنیم تا اون رو به ساب دامین هاست اصلیمون متصل کنیم، حتما باید در هنگام خرید هاست دوم هم، نام دامنه اصلی متصل به هاست روnopardazco.com قرار بدیم، که حالا انجام این کار به دو شکل مختلف ممکنه:

  1. راه اولش اینه که نام دامنه اصلی متصل به هاست ثانویه رو ir قرار بدیم و بعدش داخل هاست ثانویه یه ساب دامین بسازیم تحت عنوان mag.nopardazco.com و این ساب دامین رو به ساب دامین هاست اولیه متصل کنیم و سایت وردپرسیمون رو تو دایرکتوری ساب دامین هاست ثانویه نصب کنیم.
  2. راه دومش اینه که به صورت کلی در همون ابتدای خرید هاست ثانویه نام دامنه اصلی این هاست رو nopardazco.com قرار بدیم و ساب دامین هاست اولیه رو به خود هاست ثانویه وصل کنیم و سیستم مدیریت محتوای وردپرس رو تو مسیر public_html هاست ثانویه نصب کنیم.

ما تو این آموزش از روش اول پیروی می کنیم، اگه تا اینجا منظور مارو به صورت کامل متوجه نشدین هیچ جایی برای نگرانی نیست ما تمام مراحل رو به صورت کامل به شما آموزش میدیم، راستی توجه داشته باشین که هاست اصلی سایت ما اون هاستی هستش که دامنه ما dns هاش داره به اون هاست اشاره میکنه و تو هاست اصلی، ما باید تنظیماتی رو اعمال کنیم که ساب دامینش به یه هاست دیگه اشاره کنه، لطفا در ادامه این آموزش کاربردی با ما همراه باشید.

ساخت ساب دامین در هاست دایرکت ادمین

در ابتدا وارد هاست ثانویه، یعنی همون هاست وردپرس که کنترل پنلش دایرکت ادمین هست میشیم و از قسمت سمته راستی کنترل پنل در پایین قسمت current domain باید دقت کنیم که نام دامنه اصلی متصل به این هاست هم nopardazco.com باشه و همونطوری که میبینین به همین شکل هستش، و حالا از قسمت your account بر روی ابزار subdomain management کلیک می کنیم.اتصال ساب دامین به هاست دیگرتا وارد این صفحه بشیم و ساب دامین مورد نظرمون رو ایجاد کنیم، تو اینجا از قسمت Add Sub-Domain داخل این فیلد باید نام ساب دامین مورد نظرمون رو به صورت دلخواه وارد کنیم و ما مینویسیم mag و برای نهایی سازی ساخت ساب دامین از اینجا بر روی دکمه create کلیک می کنیم.اتصال ساب دامین به هاست دیگرو همونطوری که میبینین ساب دامین ما با نام mag.mizbanfatv.ir تو اینجا ایجاد شد و در این قسمت قرار گرفت، خیلی خب این هاست وردپرس وب سایتمون بود که کاراشو انجام دادیم و حالا وارد هاست اصلی وب سایتمون میشیم که دامنه ما بهش متصله و کنترل پنلش هم سی پنل هستش.

ساخت ساب دامین در هاست سی پنل

تو هاست سی پنل وب سایت اصلیمون هم، از پنل سمته راست یعنی general information از قسمت primary domain دقت می کنیم که نام دامنه اصلی این وب هاستمون هم nopardazco.com باشه و همونطوری که مشخصه دقیقا به همین شکل هستش.اتصال ساب دامین به هاست دیگرحالا یه مقداری میایم پایین و از قسمت domains بر روی آیکون subdomain از اینجا کلیک می کنیم تا وارد صفحه ساب دامین های هاست سی پنل بشیم.اتصال ساب دامین به هاست دیگرتو اینجا هم از قسمت Create a Subdomain تصمیم داریم یه ساب دامین با همون نام ساب دامینی که تو هاست وردپرسمون ایجاد کردیم بسازیم، پس داخل فیلد Subdomain از اینجا نام ساب دامین مورد نظرمون رو مینویسیم mag و از قسمت domain دقت می کنیم که نام دامنه mizbanfatv.ir انتخاب شده باشه و به بقیه قسمت ها کاری نداریم و جهت نهایی سازی ساخت ساب دامین بر روی دکمه آبی رنگ create از اینجا کلیک می کنیم.اتصال ساب دامین به هاست دیگرتا این پیغام سبز رنگ رو مشاهده کنیم و فقط مشاهده این پیغام بدین معناست که ساب دامین به خوبی تو سی پنل ایجاد شده، تو مرحله بعدی از این بالا بر روی آیکون سی پنل کلیک می کنیم تا برگردیم به صفحه اصلی کنترل پنل هاست سی پنل.اتصال ساب دامین به هاست دیگر

تغییر رکورد ساب دامین در سی پنل

حالا وقتی که ساب دامین mag.nopardazco.com رو تو سی پنل ساختیم، این ساب دامین به صورت پیشفرض از همین هاست سی پنل داره اجرا میشه و حالا ما میخوایم کاری کنیم که این ساب دامین به هاست دایرکت ادمینمون متصل بشه و از اونجا اجرا بشه، برای این کار باید رکورد این ساب دامین که تو سی پنل ایجاد شده رو تغییرش بدیم و به اون یکی هاست متصلش کنیم، برای انجام این کار دوباره میایم پایین تا برسیم به قسمت domain و این مرتبه از اینجا بر روی ابزار advanced zone editor کلیک می کنیم تا واردش بشیم.اتصال ساب دامین به هاست دیگراینجا جایی هستش که میتونیم رکورد های اشاره گره داخل هاستمون رو ویرایش کنیم، تو این صفحه یه مقداری اسکرول رو میکشیم پایین تا برسیم به قسمت Zone File Records این ها رکورد های تنظیم شده روی سایت ما هستند، رکورد mag.mizbanfatv.ir همون ساب دامینی هستش که ایجادش کردیم و حالا میخوایم ویرایشش کنیم تا به یه هاست دیگه اشاره کنه، برای انجام این کار از مقابل این رکورد بر روی گزینه edit کلیک می کنیم تا این منو کشویی برامون باز بشه.اتصال ساب دامین به هاست دیگرتو اینجا به مقادیر موجود داخل فیلد های name، ttl و type کاری نداریم، اما قسمت address مهم ترین فیلدی هستش که باید ویرایشش کنیم، ببینین این IP هاست فعلی ما هستش و این ساب دامین داره از این هاست فراخوانی میشه، حالا نکته مهم و قلب این آموزش اینجاست که اگه ما بخوایم این ساب دامین از هاست دیگه اجرا بشه، باید آی پی اون هاست رو با آی پی فعلی جایگزین کنیم، اگه IP هاست ثانویه رو نمیدونین اون رو از شرکت هاستینگتون بپرسین، حالا ما چون IP هاست دایرکت ادمینمون رو تو یه فایل نگهش داشتیم، پس از اینجا برش میداریم و تو این فیلد IP قبلی رو حذف می کنیم و این IP رو قرار میدیم،  دقت کنین که IP شامل 4 قسمت عددی هستش که توسط سه نقطه از هم جدا شده و هیچ چیز اضافی دیگه ای رو نباید توی این فیلد قرار بدیم، حالا برای نهایی سازی انجام این تغییرات بر روی دکمه آبی رنگ edit record از این پایین کلیک می کنیم.اتصال ساب دامین به هاست دیگرتا این پیغام سبز رنگ رو مشاهده کنیم، خیلی خب کارمون تموم شدست اما میخوایم نتیجه نهایی کار رو در عمل هم مشاهده کنیم ببینم ساب دامین ما به شکل صحیح کار میکنه یا خیر.

پس مجددا وارد هاست دایرکت ادمین وب سایتمون میشیم، میخوایم روی ساب mag.nopardazco.com وردپرس رو بالا بیاریم ببینیم صحیح کار میکنه یا خیر، از اینجا بر روی ابزار file manager کلیک می کنیم.اتصال ساب دامین به هاست دیگر در دایرکت ادمینتا وارد قسمت مدیریت فایل های هاست ثانویه بشیم، سپس وارد مسیر public_html میشیم.اتصال ساب دامین به هاست دیگر در دایرکت ادمیندایرکتوری mag دقیقا دایرکتوری ساب دامینمون هستش و از این به بعد هرچی که بخوایم روی این ساب دامین اجرا کنیم رو باید داخل این دایرکتوری قرار بدیم، این فایل فشرده شده یه وردپرس آماده نصب هستش پس کپیش می کنیم و بعدش وارد دایرکتوری mag میشیم.اتصال ساب دامین به هاست دیگر در دایرکت ادمینو فایل وردپرس رو به داخل دایرکتوری ساب دامین انتقال میدیم، این دوتا فایل پیشفرض دایرکت ادمین رو هم از اینجا حذف می کنیم، حالا از مقابل فایل بر روی دکمه extract کلیک می کنیم تا از حالت فشرده خارج بشه، وارد فولدر wordpress میشیم و محتوای وردپرس رو انتخاب می کنیم و دوباره برمیگردیم به مسیر اصلی ساب دامین mag و محتوای انتخاب شده رو به اینجا انتقال میدیم، خیلی خب همه چیز حاضره تا نتیجه نهایی کار رو مشاهده کنیم.

داخل مرورگر یه تب باز می کنیم و اول سایت اصلی رو میزنیم، پس تایپ می کنیم nopardazco.com و اینتر میکنیم، همونطوری که میبنین این یه سایت جوملایی هستش، حالا از داخل ویندوز پینگ این سایت رو میگیریم، بله همونطوری که میبینین این سایت داره از یه سرور با آدرس IP که اولش 138 هست خونده میشه، و دقیقا از همون هاست سی پنل، این سایت جوملایی داره خونده میشه.

یه تب جدید داخل مرورگر باز می کنیم و آدرس ساب دامین رو وارد می کنیم، پس تایپ می کنیم mag.nopardazco.com و اینتر می کنیم، بله همونطوری که میبنین به صفحه نصب وردپرس روی هاست هدایت شدیم، این دقیقا همون وردپرسی هستش که داخلهاست مخصوص وردپرس یعنی هاست ثانویه قرارش دادیم، میپرسین از کجا انقدر مطمئن هستیم ؟، پینگ این ساب دامین رو هم میگیریم تا نتیجه رو باهم مشاهده کنیم، همونطوری که میبنین این ساب دامین داره از یه سرور لود میشه که اول آدرس IP اون عدد 5 هستش و به همین راحتی قادر شدیم ساب دامین هاست وب سایتمون رو به یه هاست دیگه متصل کنیم.

به منظور طراحی سایت و یافتن شرکت طراحی سایت حرفه ای کلیک کنید.

منبع : میزبان فا

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
حمید آزاد

آموزش کامل انتقال هاست سایت وردپرسی به هاست دیگر

بعد از طراحی سایت وردپرسی شاید متوجه شوید که هاست فعلی شما کیفیت هایی که می خواهید و نیاز است را ندارد و می خواهید بدانید آموزش کامل انتقال هاست سایت وردپرس به هاست دیگر چگونه است.


اگر طراحی سایت شما توسط یک شرکت طراحی سایت حرفه ای انجام شده باشد می توانید از آن ها و یا شرکت های ارائه خدمات هاستینگ بخواهید در این راستا راهنماییتان کنند. ولی چنانچه به این نتیجه رسیدید که هاست فعلی سایت وردپرس شما جوابگوی سایت شما نیسیت و سرعت کم، قطعی وصلی، ارائه ندادن یک سری خدمات و ... را ندارد و تصمیم به انتقال هاست سایت وردپرسی به هاست دیگر را دارید، در این مقاله آموزش کامل انتقال هاست سایت وردپرسی به هاست دیگر را می دهیم.

مطالعه بیشتر :

آشنایی با سیستم مدیریت محتوا یا وردپرس


انتقال هاست سایت وردپرس از هاست سی پنل به هاست سی پنل دیگر


جهت انتقال هاست اگر از شرکت های میزبانی و هاستینگ هم بخواهید به صورت رایگان این کار را انجام می دهند ولی اگر خودتان خواستید این انتقال را انجام دهید باید مراحل انتقال هاست سایت وردپرسی را به درستی انجام بدهید تا مشکلی برای سایتتان پیش نیاید.
اگر هردو هاست سی پنل (cpanel) هستند ابتدا از هاست قبلی یک فایل بک آپ بگیرید و این فایل را در هاست جدید ایمپورت کنید.

جهت ایمپورت کردن بک آپ به قسمت backups در سی پنل برید.همانند تصویر زیر :

 
در ادامه فایل بک آپ را در قسمت Restore a Home Directory Backup انتخاب و آپلود کنید.


 

چنانچه هر دو هاست دارای یک نوع کنترل پنل نیستند و به طور مثال یکی از کنترل پنل ها سی پنل و یکی دیگر دایرکت ادمین بود می بایست مراحل زیر را انجام دهید :

بیشتر بخوانید:

آموزش اضافه کردن دامین در CPANEL



انتقال هاست سایت وردپرسی از کنترل پنل سی پنل به کنترل پنل دایرکت ادمین و بالعکس :

در مرحله اول تمامی فایل های سایتتان را به حالت فشرده در بیارید و دانلود کنید.
سپس فایل فشرده را در هاست جدید آپلود کنید و از حالت زیپ یا فشرده خارج کنید.
از دیتابیس قبل خروجی بگیرید.
در هاست جدید یک دیتابیس ساخته و فایل دیتابیس قبلی را ایمپورت کنید.
در فایل wp-config.php اطلاعات جدید دیتابیس را جاگزین کنید.

انتقال هاست شما انجام شد.

جدا از مراحل گفته شده جهت انتقال هاست سایت وردپرسی به هاست دیگر یک راه دیگری که وجود دارد این است که افزونه مربوط به انتقال هاست را ابتدا نصب کنید.
می توانید بدین منظور از افزونه Duplicator استفاده کنید.
جهت استفاده از افزونه Duplicator برای انتقال هاست سایت وردپرسی به هاست دیگر باید مراحل زیر را طی کنید :

قبل از انتقال هاست و هیچ اقدامی باید افزونه Duplicator را از بخش افزونه های وردپرس نصب و فعال کنید.
سپس می بایست از طریق افزونه Duplicator بک آپ گیری کنید.
فایل بک آپ را در هاست جدید انتقال و بازگردانی کنید.

شاید این مقاله نیز برای شما مفید باشد:

نحوه ساخت اکانت FTP در CPANEL


منبع : بلاگ اسکای

۲ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰
حمید آزاد

آموزش کامل نصب وردپرس روی cpanel

چنانچه تصمیم خود را برای طراحی سایت خود گرفته این و به این نتیجه رسیدین که به جای طراحی سایت توسط شرکت طراحی سایت می خواهید خودتان، بدون هیچ تیم فنی طراحی سایت یک سایت وردپرسی را طراحی کنید در این مقاله به شما آموزش می دهیم که برای طراحی سایت وردپرس خود به چه چیزهای نیاز دارید و چگونه باید نصب وردپرس روی cpanel از صفر تا 100 را انجام دهید.

جهت مطالعه مقالات بیشتر در زمینه طراحی سایت و طراحی اپلیکیشن موبایل کلیک کنید:

مقالات بیشتر


    بهتر است قبل از ورود به مبحث به پیش‌نیازها و جزئیات بپردازیم. ما می‌خواهیم یک سایت را در محیط اصلی یا در اینترنت راه‌اندازی کنیم و از دنیای تستی خارج شویم. برای این منظور اول سرویس هاست خود را انتخاب کرده، سپس شروع به انجام عملیات می‌کنیم. قدم‌هایی که باید در این راستا برداشته شود به صورت زیر است:

        خرید هاست مناسب و ترجیحا لینوکسی از شرکتی معتبر و دارای پشتیبانی
        ثبت دامنه موردنظر برای سایت
        ست کردن دامنه با هاست
        استفاده از اطلاعات ورود به هاست یا اطلاعات اطلاعات FTP (چنانچه سرویس‌دهنده به شما این اطلاعات را نداد می‌توانید در پنل هاست خودتان آن را ایجاد کنید)
        دانلود آخرین نسخه وردپرس فارسی
        شروع فرآیند نصب و راه‌اندازی وردپرس

حال به سراغ شرح توضیحات نصب وردپرس روی Cpanel می‌رویم.
برای نصب وردپرس روی Cpanel ابتدا باید آخرین نسخه وردپرس را دریافت کنید که معمولا از مخزن امکان پذیر است. نکته جالب اینجاست که قبلا ما باید نسخه فارسی وردپرس را نصب می‌کردیم و حتما باید منتظر می‌ماندیم تا وردپرس فارسی آن را ارائه دهد تا بتوان دریافت کرد. اما در حال حاضر هیچ نیازی به صبر کردن و حتی دریافت نسخه فارسی نیست. همان نسخه اصلی را دریافت می‌کنیم و در هنگام نصب زبان مورد نظر را فارسی انتخاب می‌کنیم. وردپرس خود از بیشار زبان‌های دنیا پشتیبانی می‌کند.

پس از دریافت آخرین نگارش وردپرس، وارد سی پنل شوید. این وارد شدن می‌تواند به صورت مستقیم یا غیر مستقیم (از طریق FTP) باشد.
بارگذاری فایل فشرده وردپرس

در مرحله اول باید مطابق شکل زیر وارد پوشه فایل‌های خود روی هاست شوید.


وقتی بر روی File Manager کلیک کنید وارد صفحه‌ای می‌شوید که در قسمت سمت چپ آن مشابه شکل زیر پوشه public_html را مشاهده می‌کنید.


پوشه pubilc_html ریشه هاست شماست و شما باید در همین پوشه فایل‌های وردپرس خود را قرار داده و آن را نصب کنید.
برای قرار گرفتن فایل‌های وردپرس در پوشه public_html و در نهایت نصب وردپرس روی Cpanel باید مطابق شکل زیر از طریق گزینه upload استفاده کنیم.



پس از آپلود شدن فایل فشرده وردپرس باید بر روی پوشه زیپ آن راست کلیک کنید و گزینه Extract را انتخاب کنید تا پوشه وردپرس را از زیپ خارج کنید.


مطابق شکل زیر وقتی نسخه وردپرس را extract می‌کنیم می‌توانید فایل زیپ آن را از داخل سی‌پنل خود پاک کنید. اگر سعی کنید همیشه فضای هاست را منظم نگه دارید به سرعت سایت کمک بزرگی می‌کنید.

سپس بر روی پوشه آبی رنگ wordpress در شکل بالا کلیک می‌کنیم تا تمام فایل‌های موجود را از درون پوشه وردپرس به بخش public_html انتقال دهیم. چرا؟
اگر می‌خواهید سایت شما با زدن آدرس دامنه نمایش داده شود باید تمامی فایل‌های اصلی وردپرس در public_html یا روت قرار گیرد در غیر اینصورت باید انتهای آدرس اصلی wordpress/ را نیز وارد کنید که این کار بی معنی‌ است.


وقتی در شکل بالا گزینه “Move” را انتخاب می‌کنیم مطابق شکل زیر پنجره‌ای باز می‌شود که در این پنجره، مسیر فعلی تمام فایل‌های وردپرس به صورت public_html/wordpress/ مشخص شده است و شما باید کلمه wordpress را از مسیر مشخص شده در شکل پاک کنید و فایل‌ها را به پوشه public_html برای نصب وردپرس روی Cpanel انتقال دهید.



ساخت پایگاه داده

تا اینجا موقعیت اولیه وردپرس را مشخص کرده و آن را شاخه اصلی جای دادیم. حال نوبت به آن می‌رسد که پایگاه داده را تنظیم کنیم. می‌دانید که بدون اتصالات پایگاه داده نمی‌توانید وبسایت خود را راه‌اندازی کنید. چرا؟ چون سایت شما قرار است اطلاعاتی را در دل خود داشته باشد و این اطلاعات همگی بصورت جدول‌های مشخصی در پایگاه داده جمع می‌شوند. برای این منظور در پنل هاست بر روی گزینه MySQL database کلیک کنید:



با کلیک بر روی لینک Database® MysQl که در شکل بالا مشخص شده است وارد صفحه‌ای مطابق شکل زیر می‌شویم که باید برای نصب وردپرس روی Cpanel دیتابیس ایجاد کنیم.



برای پایگاه داده خود باید نامی را در نظر بگیرید و در این بخش وارد کنید، سپس بر روی دکمه آبی رنگ Create database کلیک کنید. حال کمی اسکرول می‌کنیم تا به بخش MySQL User برسیم.

در اینجا نیز باید برای پایگاه داده خود نام کاربری و پسورد بسازید. این مراحل را در نصب وردپرس روی لوکال هاست هم انجام می‌دادیم با این تفاوت که در لوکال تنها یک نام پایگاه داده کافی است. پس از آن بر روی Create User کلیک کنید. حال کمی اسکرول کنید و در بخش Add User database بر روی دکمه Add کلیک کنید تا همه موارد اضافه شوند.
وارد کردن آدرس سایت در مرورگر

حال برای نصب وردپرس روی Cpanel باید آدرس سایت خود را در مروگر وارد کنید. در صورتی که تمام مراحل فوق را به درستی انجام داده باشید هنگام وارد کردن آدرس سایت خود در مرورگر با صفحه‌ای مطابق شکل زیر مواجه می شوید.



سپس پس از عبور از صفحه بالا وارد صفحه‌ای مطابق شکل زیر می‌شوید که قرار است اطلاعاتی را در آن وارد کنید…



سپس با زدن دکمه “فرستادن ” وارد صفحه‌ای مطابق شکل زیر به شما نشان داده می‌شود.


با زدن دکمه “اجرای نصب” وارد صفحه‌ای مطابق شکل زیر می‌شوید که باید در آن نام کاربری و پسورد ورود به سیستم وردپرس را مشخص کنید تا نصب وردپرس روی Cpanel انجام شود.



پس از فشردن دکمه ” راه‌اندازی وردپرس” نصب وردپرس روی Cpanel به طور تمام و کامل انجام می‌شود و شما می‌توانید با استفاده از نام کاربری و پسوردی که در مرحله قبل تعریف کردید وارد سیستم وردپرس خود شوید.

نتیجه گیری

مراحل نصب وردپرس روی Cpanel مانند نصب وردپرس روی لوکال هاست نیست.

منبع: همیار وردپرس

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
حمید آزاد